» Bagyal László

Bagyal László


Az ötletgazdáról és a termelőről néhány szóban röviden:

Közel 20 éve folyamatos kapcsolatom van az ázsiai kultúrával. Ezen belül is elsősorban a Japán kultúra és hagyományok nagy tisztelője vagyok. Ázsiai utazásaim és a későbbiekben évente rendszeressé vált kint-tartózkodásaim során figyeltem fel a ShiiTake gomba tudatos, a mindennapi étrendbe gyakorlatilag kötelezően beillesztett, napi rendszerességű használatára.

Jelenlegi termékem létrehozását közel egy éves, gondos előkészítő munka – nyári és téli időszakban folytatott tesztek és fejlesztések – előzte meg, ahol  élelmiszeripari szakemberek tanácsát is figyelembe vettem.

Magamról annyit röviden, hogy mérnök, manager, tanácsadó és egyetemi oktató is vagyok, de nem szakadtam el a természettől és fontosnak tartom az egészséges életmód hirdetését és tudatos követését, melyet jelenlegi saját termékemmel szeretnék képviselni a Zöldkosár kínálatában.

A Shiitake gombát a Bükk lábánál, tiszta minden vegyszertől mentes környezetben, nagy gondossággal termelem és készítem.

 

Fogyasszák egészséggel!

 

Shiitake gomba por

A shiitake gomba por napi bevitele jótékony hatással van szervezetünkre. Fűszerként is alkalmazható a mindennapokban.

A shiitake gomba egyike a leghatékonyabb természetes immunerősítőknek, az emberi szervezetre gyakorolt jótékony hatásai a gyógygombák között is kimagaslóak. Ez az oka annak, hogy a távol-keleti országokban a népgyógyászat kedvelt alapanyaga, valamint része a mindennapi étkezéseknek. Gazdag forrása a szelénnek, a vasnak, az élelmi rostnak, a fehérjéknek, a C-vitaminnak és a D-vitaminnak. Javasolt a  shiitakét a mindennapi étrendünkbe tudatosan beilleszteni.

Facebook: facebook.com/shiiTakeMiskolc


FELHASZNÁLÓINK VÉLEMÉNYEI

OGIxYT