Kezdőlap » Szörp, zöldség- és gyümölcslé » Bio Meggy-almalé 3L (Hámori Árpád)
1. A gyümölcsök tökéletes érését követően...
2. A meggy-alma gyümölcslé alapanyagául, ellenőrzött minőségű gyümölcsök szolgálnak.
3. Az gyümölcsöket tisztítás után, darálják és kipréselik.
4. A friss gyümölcslé ezután ülepítésre és derítésre kerül.
4. Majd a bio gyümölcslé, 80 fokon könnyű pasztörizálásra kerül, amely a legkíméletesebb módja a tartósításnak.
5. A bio meggy-alma gyümölcslé végül, még melegen, bag-in-box légmentes csomagolásba kerül, amellyel akár 1 évig is eltartható lesz.
Bizonyítottan segít a bélrendszer betegségein, pl. hasmenés és szorulás ellen.
Már csecsemők is fogyaszthatják.
Magas pektin tartalma miatt, megköti a szervezet számára mérgező anyagokat, és védi a bélrendszert.
A bio almalé rengeteg vitamint tartalmaz, amelyek egymást hatását erősítve hatékonyabban erősítik immunrendszerét (bór, cink, C, D és F vitamin, fluor, kálium, karotin, és magnézium).
Segít a vércukorszintet állandó szinten tartani, és csökkenti vér koleszterin szintjét.
Még diéta során is alkalmazható!
Mert a meggy az egyik legerősebb antioxidáns, emellett gyulladáscsökkentő hatással is rendelkezik.
A meggy rendkívül gazdag vitamin és ásványi anyag forrás.
A meggy A-vitamint és szerves savat is tartalmaz.
A meggy vasban is gazdag, ami segíti vérképződést, így megelőzhető vele a vérszegénység.
A meggy kiváló vízhajtó.
A meggy segíti a máj és a vese működését.
A meggy nagy mennyiségben tartalmaz B-vitamint is.
Tápanyagtartalom 100 grammban:
Energia: 50 kcal / 220 Kj
Szénhidrátok: 13,81 g
- cukrok: 10,39 g
- rost: 2,4 g
Zsír: 0,17 g
Fehérje: 0,26 g
Víz: 85,5 g
A bio gyümölcslé bontatlanul 1 évig tárolható, azonban felbontást követően, hűtőben tartva, 1 hónapon belül el kell fogyasztani.