» Glulu Pékmanufaktúra

A debreceni, Glulu - gluténmentes pékmanufaktúra, a kelet-magyarországi régióban egyedülálló vállalkozás, mely ételallergiások számára nyújt megoldást a mindennapi étkezésben.


A glutén-, és laktózmentes Glulu pék és cukrásztermékek válogatott, minőségi és természetes alapanyagokból készülnek, hozzáadott tartósítószer nélkül.


Saját fejlesztésű lisztkeverékeinket cirok-, hajdina- és barna rizsliszt hozzáadásával készítjük, melyek magas rosttartalmuknak köszönhetően, jótékonyan hatnak az emésztésre.


Minden termékünk glutén-, és laktózmentes, de készítünk tojás, cukor, illetve teljesen allergénmentes termékeket is.


Pékmanufaktúránk kézműves jellegének köszönhetően, minden termékünk rengeteg szeretettel és gondoskodással készül, melyek kiválóan illeszthetőek glutén-, laktózmentes és egyéb diétákba, de ajánljuk a tudatos táplálkozást és életmódot követők számára is!


Jelenleg Debrecenben, Hajdúböszörménybenm, Nyíregyházán és Miskolcon kaphatóak a Glulu termékek, azonban szeretnénk viszonteladói körünket fejleszteni. A folyamatos innováció, valamint a termékfejlesztés révén egyre szélesebb kört tudunk kiszolgálni.


A következő hónapokban szeretnénk Nyíregyháza és Miskolc vonzáskörzetében minél több népszerű szaküzletben megjelenni, illetve ezzel egy időben elkezdtük feltérképezni a budapesti illetve országos értékesítési lehetőségeket is. Elsősorban ezekben a régiókban keressük viszonteladói partnereinket.


Fogyassza termékeinket bizalommal!


Üdvözlettel:
Göblyös Béla
Glulu Pékmanufaktúra Kft.
Cím: 4225 Debrecen, Gönczy Pál utca 50-52.

 

Göblyös Béla és Prokisch Lilla


FELHASZNÁLÓINK VÉLEMÉNYEI

NTIzN