» Hámori Árpád (Biofaktúra)

Hámori Árpád

Vállalkozásunk az ország északkeleti részén, a gyümölcstermesztéséről híres, megfelelő talaj és klimatikus viszonyokkal is megáldott Szabolcsban található. Fő területünk bio-alma termesztés és bio- almalé előállítás. A gyümölcstermesztés nem csak a megélhetést nyújtja számunkra, hanem életfilozófiát, életstílust is jelent.

17 hektár gyümölcsöst gondozunk – számos fajta almát és meggyet termesztünk, amelyeket az ízükért választottunk – nem a kinézetükért. E mellett kisebb mértékben zöldség és egyéb szántóföldi növények termesztésével is foglalkozunk. Az összes földterületünk ellenőrzött ökológiai művelés alatt áll és a Biokontroll Hungária minősíti termékeinket.

Gyümölcsleveinket többnyire itthon értékesítjük, kisebb mennyiséget exportálunk. Rendszeresen jelen vagyunk a nürnbergi Biofach-on. A budapesti Foodapesten 2004-ben mind a „közönségdíjat”, mind az „Év bioterméke” díjat almalevünk kapta.

Keményen dolgozunk azért, hogy fogyasztóink igényeit, kívánságait kielégítsük. Az állandóan magas minőségi szinten való munka napi rutinunkká vált.

 

 


FELHASZNÁLÓINK VÉLEMÉNYEI

OGJiO