Kezdőlap » Gabonafélék, lisztek » Konvencionális tönköly fehérliszt 1kg /Naturgold Kft.


        

Konvencionális tönköly fehérliszt 1kg /Naturgold Kft.

Készleten

 

Ár:
1 050 Ft (Bruttó ár)

Első Pesti minőség
A tönkölybúza  a bronzkortól kezdve a középkorig fontos szerepet játszott a népélelmezésben. Magyarországon a 19. század végéig termesztették. Napjainkban reneszánszát éli a neki tulajdonított jótékony egészségügyi hatásoknak köszönhetõen.

Fehérjetartalma felülmúlja a hagyományos búzáét.
Vitamin- és ásványi-anyag-tartalmára jellemzõ, hogy megtalálható benne szinte a teljes B-vitamin csoport (a B12-vitamin kivételével), de niacin- és E-vitamin tartalma sem csekély.
Számos fontos ásványi anyagból is többet tartalmaz, mint a közönséges búza.
Felhasználása nem különbözik a közönséges búzából készült lisztétől.

FELHASZNÁLÓINK VÉLEMÉNYEI

Adatvédelmi és adatfeldolgozási szabályzat
Az Ön személyes adatai feldolgozásának jogalapja az Ön hozzájárulása, amelyet ezúton adott az adatkezelő számára, a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről szóló Európai Parlamenti és Tanácsi (EU) 2016/679 rendelet 6.cikke /1/ bekezdésének a) pontja értelmében. A személyes adatok feldolgozásának célja megrendelések kezelése, üzleti kommunikáció, valamint az adminisztrátor részéről az Ön személyére irányuló egyéb marketing tevékenységek végzése.

 

Írja be a képen látható szöveget: *
captcha Új captcha

Figyelem! A weboldal tulajdonosa fenntartja a jogot a vulgáris, sértő vagy nem oda illő hozzászólások törlésére.

YzU3ODI1Yz