» Mézbázis

Rólunk, mint termelőkről:

Jómagam és feleségem is jogász végzettségűek vagyunk. Az évek során életünket átfonta a régi idők hagyományainak és a természet tiszteletének átadására való törekvés három gyermekünk részére.

Tudjuk, hogy mennyire fontos, mind a gyermekek mind a felnőttek számára a minőségi magyar élelmiszerek fogyasztása.

Kézműves termékeink képviselik mind azt, amiben hiszünk, a munka szeretetét, a tisztességes gazdálkodást és a minőség értékét.

Méhészetünk családi gazdaságként működik, termékeinket saját magunk készítjük, azok minőségéért személyesen vállalunk felelősséget.

Facebook oldalunk: www.facebook.com/mezbazis

 

Családi méhészet bemutatása

Családi méhészetünkben akácmézet, repcemézet, virágmézet, propoliszos cseppet termelünk.

A méhek által készített termékeket közvetlenül és partnereinken keresztül értékesítjük. Helyi termelőként célunk, hogy egészséges, természetes, ízletes élelmiszert értékesítsünk a fogyasztók felé. A méhcsaládjainknak a lehető leg természet közelibb életfeltételeket biztosítjuk. Méhészetünk a Hernád folyó mellett, Szentistvánbaksa Községben található. Az akácmézet  a nyírségi akácosokban, a virágmézet, repcemézet és propoliszt a Hernád folyó mentén gyűjtik méheink.

 

A megszokott méhészeti termékekhez képest hozzáadott értékeink az alábbiak:

1)      Repceméz értékesítése (fehér színű, gyorsan kristályosodó, tavaszi méz, amely az erős gyomorsavval rendelkezőknek kifejezetten ajánlott).

2)      Propoliszos csepp értékesítése (a szervezet védekező képességét erősíti).

3)      Termékeink címkéi, csomagolása, kiszerelése kiforrott, igényes.

4)      NÉBIH engedéllyel rendelkezünk a mézeink és méhészeti termékeink kiszerelésére.

5)      Higiéniára kiemelt figyelmet fordítunk a méz pergetése, tárolása, kiszerelése során.

6)      A természet tisztelete: Méheinket természetes környezetben tarjuk, ahol ipari termelés egyáltalán nincs a közelben (Szentistvánbaksa), valamint a méhek kezelése során is csak az indokolt és szükséges mértékben avatkozunk be az életükbe.

7)      Vásárlóinkat, érdeklődőinket folyamatosan tájékoztatjuk termékeinkről, valamint a helyi termelők által előállított termékek fogyasztására ösztönözzük Őket (wwww.facebook.com/mezbazis).

8)      Vásárlás / értékesítés gördülékeny: termékeink egész évben folyamatosan rendelkezésre állnak.

9)      Családi vállalkozásokkal működünk együtt a termékeink fogyasztókhoz való eljuttatása során.

10)  Méhészetünk családi vállalkozásként működik. Aki tőlünk vásárol, az hozzájárul a hazai természet sokszínűségének fenntartásához és egészséges magyar élelmiszerek fennmaradásához.

 

Tisztelettel:

Dr. Ronyecz Róbert és Dr. Ronyecz Katalin


FELHASZNÁLÓINK VÉLEMÉNYEI

YTFkNmV