Kezdőlap » Dr. Juice » SilvAir klímafertőtlenítő 500ml /Dr. Juice/


        

SilvAir klímafertőtlenítő 500ml /Dr. Juice/

Készleten

 

Ár:
2 310 Ft (Bruttó ár)

Ezüstkolloid Klímafertőtlenítő

DrJuice Ezüstkolloid Silvair Ezüstkolloid tartalmú, antibakteriális, penészedést és gombásodást gátló klímafertőtlenítő folyadék – 500 ml

Ezüstkolloid Klímafertőtlenítő hatása

A klímaberendezések beltéri egysége számos, az egészségre káros kórokozót tartalmazhat. Az antibakteriális hatású ezüstkolloid alapú DrJuice SILVAIR terméke megakadályozza a láthatatlan kórokozók megtelepedését és szaporodását ezüstkolloid tartalma miatt.

Az ezüstkolloid elpusztítja a kórokozókat, miközben az emberi szervezetre ártalmatlan. Permetezd egyenletesen a fertőtleníteni kívánt felületre és hagyd megszáradni.

Ezüstkolloid Klímafertőtlenítő használata

Amennyiben hozzá tudsz férni a berendezés belsejében lévő szűrőkhöz, azokat távolítsd el a gépből és meleg mosószeres vízben mosd tisztára. Száradás után egyenletesen beterítve fújd le minden oldalról, pár percet hagyd száradni, ezt követően ismét fújd be minden oldalát. A szűrők száradási ideje alatt a berendezés belsejét is érdemes kitakarítani, és legalább kétszer átfújni a szűrőkhöz hasonlóan.

A DrJuice SILVAIR ezüst kolloid rendszeres (ajánlott tavasszal az első használat előtt, és nyáron legalább havonta egyszer) használata egyre több ezüst jelenlétét eredményezi, ami szűkíti a klímákban előszeretettel szaporodó kórokozók életterét.

A DrJuice ezüstkolloid és aranykolloid termékek gyártása folyamatos és szigorú minőségellenőrzés mellett történik.

Ezüstkolloid Klímafertőtlenítő Összetevők:

Aqua, kolloid ezüst, etil-alkhol, mentol

500 ml

FELHASZNÁLÓINK VÉLEMÉNYEI

Még nem érkezett hozzászólás. Legyen Ön az első, aki hozzászól! Írja meg kérdését, észrevételét!

ODQ0ZD