Kezdőlap » Gabonafélék, lisztek » Durum simaliszt 1kg /Naturgold Kft./


        

Durum simaliszt 1kg /Naturgold Kft./

Készleten

 

Ár:
840 Ft (Bruttó ár)

Leírás

Forgalmazó: Naturgold Hungária Kft.

A durumbúza más néven: makaróni búza, keményszemű búza, üveges búza, egy keresztezésekkel és háziasításokkal létrehozott búzafajta. Már idő-számításunk előtt is használták.
A durum latinul keményet jelent, ami utal arra, hogy a durumbúza az összes búzaféle közül a legüvegesebb szerkezetű, így a legkeményebb.
Szénhidrátjainak felszívódási módja a legjobb az összes gabonaliszt közül, mivel lassan, fokozatosan oldódnak fel, így nem emeli meg ugrásszerűen a vércukorszintet.

Energia: 1500 kJ / 358 kcal
Zsír: 1 g
- ebből telített zsírsavak: 0,3 g
Szénhidrát: 74 g
- ebből cukrok: 0,2 g
Fehérje: 11 g
Só0,002 g

FELHASZNÁLÓINK VÉLEMÉNYEI

Adatvédelmi és adatfeldolgozási szabályzat
Az Ön személyes adatai feldolgozásának jogalapja az Ön hozzájárulása, amelyet ezúton adott az adatkezelő számára, a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről szóló Európai Parlamenti és Tanácsi (EU) 2016/679 rendelet 6.cikke /1/ bekezdésének a) pontja értelmében. A személyes adatok feldolgozásának célja megrendelések kezelése, üzleti kommunikáció, valamint az adminisztrátor részéről az Ön személyére irányuló egyéb marketing tevékenységek végzése.

 

Írja be a képen látható szöveget: *
captcha Új captcha

Figyelem! A weboldal tulajdonosa fenntartja a jogot a vulgáris, sértő vagy nem oda illő hozzászólások törlésére.

MmI5YWU3