MEGNYITOTTUK A RENDELÉST!

 

Kedves „Zöld Kosarasok”!

Figyelem!

Már csak ezen a héten rendelhető a sonka!!!

Virágoskút Kft. megnyitotta a húsvéti előrendelést a sonkákra, melyet a

https://www.viragoskut.hu/husveti-elorendeles-215 oldalon tudtok megrendelni, február 29. reggel 7 órakor zárják a rendelési lehetőséget. A megjegyzésbe célszerű beírni melyik szállítási napra kéritek a sonkát, két dátum lehetséges: március 22 vagy március 29.

 

Megnyitjuk a kosarat a március 1-ei átadó napra.

Kínálat:

  • Az egyholdas pagony zöldjeitől egyedi MIX rendelhető, melyhez az összetevőket egyedileg lehet összepakolni, minimum 3 összetevő rendelhető bármilyen kombinációban.
  • Szabó Roland kínálatában hamburger buci található.
  • Margaréta Pékségtől almás lepény rendelhető.

Válasz Vevői kérdésre:

Amikor Virágoskút Kft.-től rendeltek a saját webshopjukon keresztül, természetesen nem kell kifizetnetek a 6.900 Ft-os szállítási költséget, ha a szállítási módnál bejelölitek a Miskolci Zöld Kosár átvevő helyet. Ebben az esetben a szokásos 500 Ft kerül felszámításra. A csomagot kosár átvételkor, készpénzben fizetve vehetitek át!

A rendelési időről:

A kosár hétfői megnyitásától szerda 15:00 óráig van lehetőségetek rendelést leadni.

Virágoskút Kft-től az alábbi módon tudtok rendelni:

Először is regisztrálnotok kell Virágoskút saját webshopján is: https://www.viragoskut.hu/

A Tőlük megrendelni kívánt termékeket itt rögzíthetitek. Ezt követően a szállítási módnál ki kell választanotok a Miskolci Zöld Kosár lehetőséget, illetve az átvétel időpontját. (Két időpont közül lehet választani, az adott hét és a rákövetkező hét!). Így a többi megrendeléssel együtt ugyanúgy pénteken a  Kiss Ernő utca 15/2 szám alatt tudjátok átvenni az itt megrendelt árut is.

Virágoskúttól minden héten szerda 14.00 óráig tudtok rendelni az aktuális hétre!

 A többi Termelőnktől továbbra is a Miskolci Zöld Kosár Közösség webshopján keresztül rendelhettek:  https://www.miskolcizoldkosar.hu/

Örömmel tapasztaltuk, hogy sokaknak tetszik az új átadási pont helyszíne. De többen jeleztétek, hogy nem tudtok a megadott időszakban a „kosárért” eljönni. Amennyiben az a problémátok, hogy 15:30-ig nem tudtok odaérni a Kiss Ernő utcára, kérünk Benneteket, hívjatok a +36 30 375 0023 telefonszámon bennünket, megpróbálunk megoldást találni. 

A rendeléssel kapcsolatos egyéb fontos információk:

A „kosarak” átvételi helye:

Miskolc, Kiss Ernő utca 15/2 szám alatt. Az úton messziről látszik kapunál a „ NaturGold ŐsgabonaMűhely & Életmód Szaküzlet” táblája, ezt keressétek! A telephely mind autóval mind tömegközlekedéssel jól megközelíthető. Autóval a négy sávról mindkét irányból be tudtok hajtani és az udvaron (továbbra is ingyen!!!) tudtok parkolni. Busszal a 21-est vagy a 101B-st ajánljuk, a Kiss Ernő utca buszmegállók 1-3 percre vannak tőlünk. A villamosról pedig a Károly utcánál érdemes leszállni, a Réz utcán átsétálva 6 percre van szükség.

A „kosarak” átvételének időpontja:

Az átadóhelyen csak az átadások időpontjában vagyunk személyesen jelen, így csak az alábbi nyitvatartási időben tudtok hozzánk jönni: PÉNTEKENKÉNT 8:00 - 15:30.

Az új helyszínen nincsenek polcos termékek, ezért kérjük, rendeléskor jól gondoljátok át, hogy mire lesz szükségetek a héten, mert (a korábbiaktól eltérően) az átvételkor már nem lesz lehetőségetek kiegészíteni a megrendeléseteket.

Továbbra is minél kevesebb csomagolással szeretnénk a rendszert működtetni, így csomagoló anyagot, zacskót, ládát, dobozt ne várjatok tőlünk, kérjük azt hozzátok magatokkal!

Mivel árrés a kosár közösségben nincs, a megrendelt „kosarak” árát továbbra is csak készpénzben tudjátok megfizetni! Lehetőleg apró pénzt hozzatok.

Szeretettel várunk Benneteket március 1-én, pénteken, 15:30-ig, a Kiss Ernő utca 15/2 szám alatt!

Üdv: Miskolci Zöld Kosár Közösség

 

 


FELHASZNÁLÓINK VÉLEMÉNYEI

nincs anonymous 2023.06.06. 10:29
Nzc2MGFiMD