A MEGRENDELÉSEKET ERRE A HÉTRE LEZÁRTUK

Kedves „Zöld Kosarasok”!

 

Július 26-án nem lesz kosárátadás.

Megértéseteket köszönjük!

Várunk Titeket a legközelebbi kosár átadáson 2024. július 19-én 8:00 és 15:30 között!

Átvétel helye: Miskolc, Kiss Ernő utca 15/2

A Kiss Ernő utca felé eső kapun a „ NaturGold ŐsgabonaMűhely & Életmód Szaküzlet” tábláját keressétek! A telephely mind autóval, mind tömegközlekedéssel jól megközelíthető. Autóval a négysávról mindkét irányból be tudtok hajtani, és az udvaron tudtok parkolni (továbbra is ingyen!). Busszal a 21-est vagy a 101B-st ajánljuk, a Kiss Ernő utca buszmegállók 1-3 percre vannak tőlünk. A villamosról pedig a Károly utcánál érdemes leszállni, a Réz utcán átsétálva 6 percre van szükség.

A kosarak átvételének időpontja: péntek 8:00-15:30

Az átadóhelyen csak az átadások időpontjában vagyunk személyesen jelen.

A jelenlegi helyszínen nincsenek polcos termékek, ezért kérjük rendeléskor jól gondoljátok át, hogy mire lesz szükségetek a héten, mert átvételkor már nem tudjátok helyben kiegészíteni a megrendeléseteket.

Csomagolás-mentesség: Továbbra is minél kevesebb csomagolással szeretnénk a rendszert működtetni, így csomagoló anyagot, zacskót, ládát, dobozt nem tudunk biztosítani, kérjük csomagolást hozzatok magatokkal!

Fizetés: Mivel árrés nálunk nincs, a megrendelt „kosarak” pontos termelői árát továbbra is csak készpénzben tudjátok megfizetni az átvételkor. A termelői ár megfizetése mellett várjuk pénzadományaitokat is, hiszen a bevásárló közösséget abból működtetjük.

Szeretettel várunk Benneteket pénteken, július 19-én 8:00 és 15:30 között!

További szép hetet kíván:

 

Anna, Ibolya és Péter

Miskolci Zöld Kosár Közösség

emff.alapitvany@gmail.com

Tel: 06303745465

 


FELHASZNÁLÓINK VÉLEMÉNYEI

ZWRjNT