A MEGRENDELÉSEKET ERRE A HÉTRE LEZÁRTUK

 Kedves Barátaink!

 

Kedves „Zöld Kosarasok”!

 

Kosár átadása: 2024. április 12-én 8:00 és 15:30 között.


Az átvétel ugyanúgy történik, mint eddig. Egy időben egyszerre vehetitek át a megrendeléseket az kosár átvétel alkalmával.

A kosaraitok átvétele: Miskolc, Kiss Ernő utca 15/2 szám. A kapun a „ NaturGold ŐsgabonaMűhely & Életmód Szaküzlet” tábláját keressétek! A telephely mind autóval, mind tömegközlekedéssel jól megközelíthető. Autóval a négysávról mindkét irányból be tudtok hajtani és az udvaron (továbbra is ingyen!!!) tudtok parkolni. Busszal a 21-est vagy a 101B-st ajánljuk, a Kiss Ernő utca buszmegállók 1-3 percre vannak tőlünk. A villamosról pedig a Károly utcánál érdemes leszállni, a Réz utcán átsétálva 6 percre van szükség.

A kosarak átvételének időpontja: Az átadóhelyen csak az átadások időpontjában vagyunk személyesen jelen, így csak az alábbi nyitvatartási időben tudtok hozzánk jönni:

PÉNTEKENKÉNT 8:00 - 15:30

Az új helyszínen nincsenek polcos termékek, így rendeléskor jól gondoljátok át, hogy mire lesz szükségetek a héten, mert átvételkor már nem tudjátok kiegészíteni a megrendeléseteket.

Továbbra is minél kevesebb csomagolással szeretnénk a rendszert működtetni, így csomagoló anyagot, zacskót, ládát, dobozt nem tudunk biztosítani, kérjük azt hozzátok magatokkal!

Mivel árrés nincs, a megrendelt „kosarak” árát továbbra is csak készpénzben tudjátok megfizetni!

A rendelési időszak változatlan, a kosár hétfői megnyitásától szerda 15.00 óráig van lehetőségetek rendelni. A termékek átvételére a péntekenként 8:00-15:30-ig van lehetőségetek!

Szeretettel várunk Benneteket pénteken, április 12-én 8:00 és 15:30 között!

 

Következő kosár nyitása: április 15-én, hétfőn!

Miskolci Zöld Kosár

További szép hetet kíván:

 

Anna, Ibolya és Péter

Miskolci Zöld Kosár Közösség

emff.alapitvany@gmail.com

Tel: 06303745465

 


FELHASZNÁLÓINK VÉLEMÉNYEI

MDU4YzY4