Cukrász, szakács végzettséggel rendelkezem így közel állnak hozzám a ízek párosításai, fontos számomra a megfelelő technológiai megoldások alkalmazása. Több éve kistermelőként készítem termékeimet feleségemmel együtt Bodrogkeresztúrba.
Ezek a termékek, lekvárok, dzsemek különlegességek, szörpök, amelyek kíméletes eljárással, tartósítószer és adalékanyagok nélkül készülnek, így megőrizzük gyümölcsök eredeti ízét, színét, aromáját.
Mivel nagyon sok a cukorbeteg és a diétázó, ezért készítünk xilittel is és cukor nélkül is lekvárokat, valamint gyümölcscukorral. Elég nagy az érdeklődés ezen termékek iránt, mivel mindenki törekszik az egészsége megóvására.
Kis tételekben készítjük termékeinket, és folyamatosan, ahogyan a rendeléseket kapjuk és ahogyan érnek a gyümölcsök, úgy változik a palettánk.
Több neves borásznak készítünk lekvárt a boraik mellé. Így már Japánba, Svájcba, Floridába, Finnországba is eljutott egy-két termékünk. Vinotékákban, Tokaj-hegyaljai szállodákban és vendégházakban, Paleo üzletekben, delikáteszekben is lehet találkozni lekvárjainkkal, szörpjeinkkel. Számunkra nagyon fontos, hogy folyamatosan visszajelzéseket kapjunk a vevőinktől, elégedettségükről.