» Kis-Hortobágy Major

 

 

Kis-Hortobágy Major

 

HÁZTÁJI ÍZ GOURMET SAJTBA REJTVE

 

A helyes és egészsége táplálkozás a kulturált élet egyik velejárója. Ezt szem előtt tartva készítjük Önöknek minőségi tájjellegű és hagyományos „háztáji” kecske- és tehénsajtjainkat.

Nem tartalmaznak tartósítószert és színezőanyagot; csakis teljes tejből készülnek.

 

6 féle ízesítésű – natúr, snidlinges, négy fűszeres, lila hagymás, fokhagymás, medvehagymás - lágy és félkemény sajtjaink magukban, salátákban és húsos ételek mellé is kiválóan alkalmas vendégvárók.

 

KIS-HORTOBÁGY

A Kis-Hortobágy, vagy ismertebb nevén a Borsodi Mezőség a mi otthonunk. Délre, a Tisza irányába a felhők építenek tornyokat a síkságra, északnak a Bükk magaslatai törik meg a látóhatárt hazánk harmadik legnagyobb pusztáján.

A síkság és a hegyvidék találkozásának különleges mikroklímája, az állattartásra kiválóan alkalmas környezeti adottság, az itt honos legeltető állattartás mind-mind a majorsági kecsketartásnak és sajtkészítésnek kedvez.

Kecske és tehénsajtjaink 200-220 grammos kiszerelésben, vákuumcsomagolásban vásárolhatók meg.

 

VÖRÖSKERESZTES SZOCIÁLIS FARM

 

A Magyar Vöröskereszt Borsod-Abaúj-Zemplén megyei szervezete szociális farmot hozott létre Mezőcsáton, amelynek fő terméke a kecsketej. Így egyrészt saját tartású állataink, másrészt a nagy múltú geleji tehenészet adják kézműves sajtjaink alapanyagát.

A szociális farm jelleg miatt a Kis-Hortobágy Major termékeinek megvásárlásával 10 megváltozott munkaképességű ember foglalkoztatását is támogatják!

 

Ízlelőbimbókat felkészíteni, vásárlásra fel, gourmanok előnyben!

Köszönjük a vásárlást!


FELHASZNÁLÓINK VÉLEMÉNYEI

MWQ0Zj