» Csicsörke lekvár

"Több éve kistermelőként készítem termékeimet feleségemmel együtt. Ezek a termékek, lekvárok, dzsemek különlegességek, szörpök, amelyek kíméletes eljárással, tartósítószer és adalékanyagok nélkül készülnek, így megőrizzük gyümölcsök eredeti ízét, színét, aromáját.

Mivel nagyon sok a cukorbeteg és a diétázó, ezért készítünk xilittel is és cukor nélkül is lekvárokat, valamint gyümölcscukorral. Elég nagy az érdeklődés ezen termékek iránt, mivel mindenki törekszik az egészsége megóvására.

Kis tételekben készítjük ezeket a dolgokat, de folyamatosan ahogyan a rendeléseket kapjuk és ahogyan érnek a gyümölcsök úgy változik a palettánk.

Több neves borásznak készítünk „saját” lekvárt a boraik mellé. Így már Japánba, Svájcba, Floridába, Finnországba is eljutott egy-két termékünk. Most éppen Hollandiába vittek egy Bio boltba tőlünk termékeket.
Egy pár vinotékában , Tokaj-hegyaljai szállodában és vendégházban, Paleo üzletekben, delikáteszben  lehet találkozni a lekvárjainkkal, szörpjeinkkel.  Elkészült webáruházunk a könnyebb elérhetőség és gyorsabb kiszolgálás érdekében. Az is nagyon fontos, hogy visszajelzéseket kapjunk a vevőinktől, elégedettségükről.


Cukrász, szakács végzettséggel rendelkezem így közel állnak hozzám a ízek párosításai, higiénia és minden amit fontosnak érzek ilyen termékek készítésénél."

Honlapunk: www.csicsorke.hu

Bodrogkeresztúr
Kovács Gyula


FELHASZNÁLÓINK VÉLEMÉNYEI

OWMyZ